Thermen de Hofstede – Rijswijk

Thermen de Hofstede – Rijswijk

Thermen de Hofstede in Rijswijk. Laat u onderdompelen in de weldadige warmte en luxe die wij u bieden. Stress en hectiek maken plaats voor ontspanning, rust en weldaad. Droom weg bij de mooie gekleurde verlichting en heerlijke geuren in het Osmaanse badhuis, komt tot rust in de weldadige infraroodsauna of laat u verwennen tijdens een heerlijke zeepmassage in onze prachtige Hamam. Geniet van de luxe.

Mijn naam is John Spruyt (Directeur) en mijn grote uitdaging en Passie is Thermen de Hofstede. Daar ligt mijn hart, mijn passie en dat is mijn ding. Als je voor jezelf weet:äóJa, dat is mijn passie, dat kan ikäó, dan zit je goed. Het leiden van een Wellnessbedrijf kan zo eenvoudig zijn. Luister naar je medewerkers en je Gasten en behandel hen met respect. Je passie doet de rest. Grappig eigenlijk. Passie betekent voor mij, doe wat je doen wilt, vanuit je hart! Werken vanuit die Passie heeft nog nooit iemand beschadigd of tekort gedaan. Mijn Passie en Wellness voelen als twee handen op í©í©n buik. Samen met zoäó»n 50 fantastische collegaäó»s, prachtige nieuwe saunaäó»s, een hele nieuwe inrichting, heerlijke verse producten en met zorg geselecteerde beautyproducten, zijn wij er helemaal klaar voor om u, onze Gast, een geweldige verwendag te bezorgen.

> Check hier de website van Thermen de Hofstede – Rijswijk

7.0
Gemiddelde Score: 7.0 (2 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

2 Reviews

  1. Paul 14 september 2014
  2. V.J.B. 5 januari 2012