Thermen & Beauty Swaenenburgh – Vlissingen

Thermen & Beauty Swaenenburgh – Vlissingen

Prachtig gelegen temidden van de waterpartijen en het groen van het natuurrecreatiepark Westduin in Vlissingen bevindt zich Thermen en Beauty Swaenenburgh.

Achter de gevel van Scandinavisch hout bevindt zich een modern welnessbedrijf waarin u zich kunt onderdompelen in de rust die kenmerkend is voor de oorsprong van de saunacultuur. Aan de ligging van het bedrijf, heeft zich het begrip natuur verweven door alle facetten van de bedrijfsvoering, van saunafaciliteiten tot keuken en het op natuurlijke basis gestoelde topcosmeticamerk Babor waarmee wordt gewerkt op de beauty-afdeling.

Swaenenburgh Recreatie noemt zich met recht ‘Het Finste plekje in Zeeland’

Onze saunafaciliteiten bestaan uit 2 saunacabines met zicht naar buiten, stoombad, whirlpool, kruidenbad, zwembad, koud dompelbad, voetenbad en nevelgrot.

Voorts is er een stille rustruimte en de patio rond het zwembad, waar het met name ’s zomers en in het voorjaar goed toeven is. Tussen de saunarondes door bevindt u zich in onze ontspanningsruimte rond de openhaar of kunt u zich culinair laten verwennen in ons verrassende saunarestaurant.

> Check hier de website van Thermen & Beauty Swaenenburgh – Vlissingen

8.5
Gemiddelde Score: 8.5 (2 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

2 Reviews

  1. Anne 15 februari 2016
  2. Marinus 20 december 2010