Sauna & Wellness Ons Buiten – Oostkapelle

Sauna & Wellness Ons Buiten – Oostkapelle

Sauna & Wellness Ons Buiten bevind zich aan de rand van de groene Familiebadplaats Oostkapelle, als onderdeel van Campingpark Ons Buiten.
Met name de jonge en oude levensgenieters komen helemaal tot rust en in balans in onze Wellness-accommodatie.
Een combinatie van een bezoek aan één van de schoonste stranden van Nederland en onze Unieke zoutgrot, geven u het ultieme ‘Zeeuwse gezondheidgevoel’

Eerste Wellnessruimte in Zeeland  met unieke Zoutgrot

Naast persoonlijke service en aandacht verwelkomen wij u hartelijk  in onze gemoedelijke kleine wellnessruimte met whirlpool, sauna, infraroodcabine en Turks stoombad.
In onze sfeervolle relaxruimte heeft u de beschikking om een hapje en een drankje te nuttigen. Maar wat ons echt uniek maakt is de zoutgrot. Deze ruimte is opgebouwd uit blokken oerzout uit de himalaya waar u eindeloos kunt ontspannen.
Sauna, Wellness & Relax ‘Ons Buiten’ is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen. Wij bieden een tal van heerlijke beauty arragementen. Een professioneel team staat voor u klaar om totale ontspanning te garanderen.

Sauna,Wellness & Relax ‘Ons Buiten’ is geopend voor de campinggasten en bezoekers van buitenaf. Op deze internetsite vind u meer informatie, wilt u andere informatie, schroom dan niet om contact op te nemen.
Wij willen graag mensen die onbekend zijn met sauna, kennis laten maken met dit ontspanningsritueel. Uiteraard net zo welkom zijn de ervaren sauna-gangers, die kennis kunnen maken met de unieke zoutgrot, en andere verrassende elementen.

> Check hier de website van Sauna & Wellness Ons Buiten – Oostkapelle

0.0
Gemiddelde Score: 0.0 (0 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending