Sauna Spaubeek – Spaubeek

Sauna Spaubeek – Spaubeek

Sauna Spaubeek is een oud Kempische boerderij gelegen langs het beroemde Pieterpad. Deze landelijk gelegen boerderij met een fraaie buitenpatio biedt een vrij uitzicht op het aangelegen bosgebied.

De sauna – en badfaciliteiten zijn gegroepeerd rondom een plantenrijk binnenatrium. Naast het pure saunagenoegen de comfortabele rust – en relaxruimten, de heerlijke en effectieve massage mogelijkheden zorgen de gezellige bar voor een aangenaam verpozen.

Elke zaterdag verzorgt Sauna Spaubeek voor u een diversiteit aan opgietingen. Een Lí_yly meemaken versterkt het gevoel van ultieme wellness en ontspanning in de sauna.

Een opgieting, ook wel Aufguss of Lí_yly genoemd, is een van oorsprong Fins opgietritueel. Tijdens de opgieting giet onze professionele saunameester een aantal etherische olií‚n opgelost in water over de kachel. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid, terwijl de temperatuur daalt in de saunacabine. Doordat de saunameester wappert met een handdoek, brengt hij of zij de vochtige lucht in beweging en dit zorgt voor een aangename prikkeling op uw huid. De gevoelstemperatuur neemt tijdens een opgieting toe. Het is daarom verstandig om tijdens het opgieten recht op te zitten en goed te luisteren naar uw lichaam. Mocht u het toch te warm vinden dan kunt uiteraard te allen tijde de sauna verlaten.

> Check hier de website van Sauna Spaubeek – Spaubeek

8.0
Gemiddelde Score: 8.0 (9 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

9 Reviews

  1. Ronnie 22 juli 2016
  2. ben 10 mei 2015
  3. Eva 22 oktober 2014
  4. Mary-Lou 12 september 2013
  5. Ivonne 1 december 2012
  6. Irma 2 juli 2012
  7. Jo 17 april 2011
  8. Mark 3 januari 2011
  9. Gonny 8 juni 2010