Sauna Oase – Heerhugowaard

Sauna Oase – Heerhugowaard

Over sauna, restaurant en thermen Oase in Heerhugowaard zal menigeen u goede verhalen kunnen vertellen! Een vertrouwd adres in de regio Noord-Holland maar ook daarbuiten.

Sauna Oase

Industriestraat 7

1704 AA Heerhugowaard

telefoon : 072 – 57 11 0 12

telefax : 072 – 57 10 147

email: info@thermenoase.nl

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten.
Het saunagedeelte bestaat uit: een binnen sauna van Œ±85CŒÁ, een knusse buitensauna van Œ±100CŒÁ, diverse voetenbaden, een whirlpool, een Turks Stoombad met granito banken en een ruim binnenzwembad van Œ±32CŒÁ. Het zwemwater wordt uiteraard (verplicht) licht gechloreerd maar ook gereinigd d.m.v. Ozon. Verder zijn er ruime afkoel mogelijkheden aanwezig zoals koude douches en een dompelbad.

In de binnentuin kunt u weer op adem komen en op het dakterras kunt u zich koesteren in de zon (uiteraard indien zij schijnt). Tevens is er in onze binnentuin de mogelijkheid om te roken. Dit is wel buiten. Binnen onze gebouwen is het geheel rookvrij.

In de diverse rustruimten met openhaarden kunt u zich terugtrekken of (bar) gezellig aan de bar vertoeven. Onze keuken kent een uitgebreide en een kleine kaart. Onze chef koks garanderen u een smakelijke maaltijd. Uw gastvrouw of gastheer zal zorg dragen voor een gezellig en ontspannen verblijf.

De sfeer in onze Oase wordt bepaald door een rustige vormgeving, mistieke verlichting en gezellige muziek. Naast dit alles kunt u gebruik maken van de alisun turbobruiners, tot rust komen met een ontspannende massage of genieten van de faciliteiten van onze gekwalificeerde schoonheidssalon.

Een dagje vakantie kun je houden bij Sauna OASE

> Check hier de website van Sauna Oase – Heerhugowaard

7.4
Gemiddelde Score: 7.4 (5 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

5 Reviews

  1. Bouke 13 januari 2013
  2. Nico 10 februari 2012
  3. Dekker 17 november 2011
  4. Marko 3 maart 2010
  5. Tineke 5 november 2008