Sauna Esneniël – West Friesland

Sauna Esnenië‚l – West Friesland

Sauna Esneniël in Grosthuizen is een landelijk gelegen sauna aan de rand van West- Friesland, net onder Hoorn.

Op ons complex vindt u alle saunafaciliteiten om heerlijk tot rust te komen en te genieten van deze Finse gewoonte. Door onze ruime opzet en meerdere sauna’s kunt u een hele dag bij ons uit zijn, zonder dat u het als massaal ervaart.

Ons streven is een ontspannen en ongedwongen, huiselijke sfeer te creí‚ren. Persoonlijke benadering staat bij Sauna Esneniël voorop. In onze accommodatie bieden wij u meerdere mogelijkheden om te ontspannen.

Buiten hebben wij een verwarmd tien meter bad, omgeven door een zonneterras, een Hot-whirlpool en 2 buitensauna’s (waarvan 1 houtgestookt).
Binnen hebben wij een stoomcabine, infrarood sauna, groot zwembad, kruidenbad, voetenbad en 3 verschillende rustruimtes. Op de begane grond vindt u “de huiskamer”, een grote rustruimte, waar u tevens een hapje kunt eten. Boven zijn de andere 2 rustruimtes (niet roken).

In het restaurant kunt u iets bestellen van de kaart, en bij de bar kunt u uiteraard kiezen uit een ruim assortiment van dranken en sappen. Ook kunt u bij ons genieten van een massage in onze massagestudio. Erkende therapeuten zorgen voor een extra genieten. Tevens hebt u de mogelijkheid om te zonnen op 1 van de zonnebanken.

Wij hopen dat u met onze faciliteiten en een persoonlijke benadering, een omgeving heeft, waar u zich rustig kunt ontspannen en kunt genieten van optimaal saunaplezier.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

> Check hier de website van Sauna Esneniël – West Friesland

6.0
Gemiddelde Score: 6.0 (4 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

4 Reviews

  1. Gerda 30 augustus 2014
  2. Ab 19 januari 2014
  3. Astrid 20 oktober 2013
  4. Dekker 17 november 2011