Sauna Aquadroom – Hemrik

Sauna Aquadroom – Hemrik

Aquadroom werd voor het eerst geopend in november 1990. Het is uit hobby ontstaan en heeft nadien meerdere openingen doorgemaakt. Het oorspronkelijke gebouw had de bestemming als een stal voor koeien, het type Hollandse Stal. Er was plaats voor 40 koeien. Deze ruimte werd verbouwd tot zwembad, bar, sauna, zitkuil, kleedruimte, douche en een centraal machinehok.

In 1995 is er een nieuwe ruimte bij gekomen in het vroegere deel van de boerderij. Hierin zijn nu een nieuwe entree en receptie aangebracht met een nieuwe kleedruimte met kluisjes, nieuwe douches, toiletten en bovendien was er ook ruimte voor een koude dompelton en een koude stortemmer. De sauna werd uitgebreid met een stoomcabine.

In 1999 werd er bij het zwembad een schitterende muurschildering aangebracht.

De bovenzaal dateert ook uit 1999 en deze wordt gebruikt als ontspanningsruimte, als ruimte waar cursussen en thema’s worden gehouden en waar ook exposities kunnen worden gehouden. Deze ruimte wordt tijdens onze sauna avonden ook gebruikt voor massages.

De buitenplaats is in 2005 ontstaan met de aanleg van een nieuw terras, een whirlpool, een blokhutsauna met lichttherapie en een afkoelplek met een heerlijke lichte koude nevel.

Onze laatste verbouwing vond in 2006 plaats. Er is een nieuwe whirlpool geplaatst in een ruimte ingericht als grot en er werd een levensgrote picknicktafel geplaatst. Het is nu buiten ook heerlijk vertoeven met op de achtergrond het geluid van stromend water in onze grote vijver.

Kom ook eens een kijkje nemen en geniet van onze heerlijke entourage!

> Check hier de website van Sauna Aquadroom – Hemrik

7.8
Gemiddelde Score: 7.8 (2 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

2 Reviews

  1. njansen 16 maart 2018
  2. Jan 13 september 2011