Goos Saunaworld – Posterholt

Goos Saunaworld – Posterholt

In midden Limburg vind je de gezellige sauna Goos Sauna World. Vanaf Geleen rijd U slechts 20 minuten door een mooie bosrijke omgeving.

Daar aangekomen tref je een soort mini-thermae waarbij meteen de traditionele Finse houtbouw opvalt. Je voelt aan dat dit een dag van heerlijke rust en ontspanning wordt.

Vooral de ware sauna liefhebber komt tot zijn recht, want er zijn maar liefst 6 verschillende saunaäó»s met allemaal een eigen karakter. Zo is er de smurf sauna waarbij je zelf hout mag stoken en opgieten, den Aaje sauna met een heerlijke eucalyptus geur, de hele hete boeren sauna, de panorama sauna en dan nog heel apart de wijnvatsauna. Dit is een origineel wijnvat waar in het Ahrtal honderden jaren wijn is gerijpt en nu is er een sauna in gemaakt. Een zesde ( hele grote) opgietsauna van ruwe boomstammen is er vanaf juli 2013 bij gekomen. Hierin vinden de opgietingen plaats en is plaats voor maar liefst 78 personen ( en 2 VIPäó»s) dus U kunt altijd mee doen.
Maar daarnaast is er ook een buitenzwembad, Turks stoombad met sterrenhemel, een 8 persoons buiten whirlpool, infra rood cabine, een
Hot Spring nevel douches en natuurlijk een ijskoud bad.
Bij mooi weer kun je gebruik maken van de fraaie zonne en lig weide, kom je ook nog streep loos bruin thuis.

In het grote Finse Chalet kunt U een drankje bestellen en een hapje eten. U kunt hierbij denken aan een gezonde maaltijdsalade, verschillende soepen, broodjes, gezellige hapjes en alles voor äóìDorpse prijzenäó, zo eet U bijv. een huisgemaakte satí© van varkenshaas met nasi, atjar en kroepoek voor tien Euro.

Maar het meest hangen blijft meestal toch de knusse sfeer, vriendelijk personeel en natuurlijk de opgietingen. Goos Sauna World is een relatief klein sauna complex maar groot in de opgietingen. Met themaäó»s als flower power, Halloween, de bloemenwals e.d. , en meestal een verzorgende críÂme achteraf. Laat U verrassen!

In de sauna bent U naakt, neem mee een grote handdoek, slippers en een badjas maar huren kan ook.
> Check hier de website van Goos Saunaworld – Posterholt

3.6
Gemiddelde Score: 3.6 (3 reviews)

Deel uw ervaring en schrijf een review!

Sending

3 Reviews

  1. Saskia Mertens 16 februari 2020
  2. JJ 13 oktober 2019
  3. teip 7 januari 2018